Jirkovan si měsíce přilepšoval prodejem pervitinu. Za kšefty s drogami je už v podmínce
ilustrační foto, zdroj: Policie ČR
Chomutov

Chomutovsko - Vyšetřovatel zahájil trestní stíhání 27letého muže, který si podle všeho přilepšoval distribucí pervitinu. Podle zjištění kriminalistů měl tuto drogu prodávat v průběhu několika měsíců loňského roku, a to zejména v místě svého bydliště v Jirkově. Tímto způsobem měl získávat peníze v desítkách případů.

Od popsaného protiprávního jednání ho neodradila ani skutečnost, že za obdobný skutek byl v nedávné době odsouzen k podmíněnému trestu odnětí svobody a byl ve zkušební době tohoto podmíněného trestu.

"Na začátku týdne si dotyčný převzal usnesení o zahájení trestního stíhání pro trestný čin nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. Právě s ohledem na předchozí odsouzení mu tentokrát v případě uznání viny u soudu hrozí až desetiletý trest odnětí svobody," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru