OBRAZEM: Nechutné! Ve večerce v Chomutově skladovali potraviny mezi bobky a mrtvými myšmi!
6x foto zdroj: web potravinynapranyri.cz
Chomutov

Chomutov - Státní zemědělská a potravinová inspekce uložila ve středu 26. srpna zákaz užívání prostor skladu ve večerce v Chomutově, která sídlí na adrese Kamenná 5092. Jejím majitelem je Doan Pham Van.

Kontrola inspekce v obchodě odhalila výskyt myšího trusu a dokonce i mrtvé myši! Úklid prostor celkově byl výrazně zanedbaný, na podlaze byly nečistoty a hromadil se zde odpad. Nečistoty objevila inspekce také na regálech či zařízeních. Potraviny zde byly nevhodně skladované.

Na základě zjištěných nedostatků rozhodli inspektoři o uložení zákazu užívání prostor zadního skladu provozovny, provozovna jakožto celek uzavřena nebyla.

foto

3108vecerka

3108vecerka3

3108vecerka4

3108vecerka5

3108vecerka6

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru