Klášterec: Kontejnerové stání u mostu v ulici Pod Skalkou se přesune
Kontejnerové stání u mostu v ulici Pod Skalkou se přesune. Foto: MÚ Klášterec nad Ohří
Chomutov

Klášterec nad Ohří - Od 1. září 2020 bude z ulice Pod Skalkou v Klášterci nad Ohří přesunuto stávající kontejnerové stání u mostu. Nové stání pak bude umístěno u výjezdu z ulice Pod Pivovarem (viz obrázek).

"V ulici Pod Skalkou dlouhodobě dochází k problémům při svozu komunálního a tříděného odpadu. Je to způsobeno prostorovými podmínkami v ulici, která je bohužel příliš úzká, přičemž nevhodně zaparkovaná vozidla brání sběrným vozům v průjezdu. Proto město oslovilo obyvatele ulic Pod Skalkou a Pod Pivovarem s návrhem na přesun tohoto kontejnerového stání, přičemž většina obyvatel, kteří se k tématu vyjádřili, s přesunem souhlasí," uvedl za odbor místního hospodářství, dopravy a životního prostředí klášterecké radnice Libor Kocáb.

Nové místo u výjezdu z ulice Pod Pivovarem bude mít výhodu, že dojde ke snížení počtu průjezdů popelářských vozů ulicí Pod Skalkou, a to z pěti všedních dnů na jeden. Prozatím dojde jen k přesunu kontejnerů na zpevněnou plochu, ale v budoucnu se plánuje vybudování přístřešku, který by je skryl a zlepšil tak estetický vzhled lokality.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru