Muž si ustlal pod stromem přímo na náměstí. Prý jen odpočíval, protože ho zmohl alkohol
Foto: MP Postoloprty
Chomutov

Postoloprty - O víkendu v dopoledních hodinách si hlídka strážníků městské policie v Postoloprtech všimla během provádění hlídkové činnosti na Mírovém náměstí ležící osoby pod stromkem vedle kostela.

Muž byl strážníkem osloven a ten hlídce sdělil, že zde odpočívá po požití alkoholu a žádné zdravotní problémy nemá. Strážníci u muže provedli kontrolu totožnosti, kterou zjistili že muž je bezdomovec z Chomutova.

Prostřednictvím obvodní oddělení Policie České republiky bylo ověřeno, zda se muž nenachází v pátrání Policie České republiky a po provedení všech těchto úkonů byl muž poučen a z místa vykázán.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru