Muž přišel při potyčce na benzínce o peněženku. Vypadla mu z kapsy, zloděj hned konal!
ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Minulé úterý v noci přijali chomutovští policisté oznámení o incidentu, který se odehrál na čerpací stanici. Podle zjištěných informací tam nejprve došlo ke konfliktu mezi dvěma muži.

Ti se pohádali a jeden z nich dal pak tomu druhému pěstí do obličeje. V důsledku toho upadl 57letý muž na zem a přitom mu vypadla peněženka. Tohoto momentu využil třetí muž, který byl zrovna na místě.

"Peněženku, v níž byla finanční hotovost 500 korun, platební karta a osobní doklady poškozeného, měl sebrat a z čerpací stanice utéct. Už následující den se kriminalistům podařilo ustanovit osobu podezřelého, kterým byl 31letý muž z Chomutova," řekla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Ten se ke krádeži přiznal a většinu odcizených věcí včetně finanční hotovosti vrátil. Přesto ho však nemine odpovědnost za jeho jednání. Vyšetřovatel ho obvinil z trestného činu krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.

"Podle zjištění policistů navíc obviněný není v „tomto oboru“ žádným nováčkem. V loňském roce byl za trestný čin krádeže odsouzen k podmíněnému trestu odnětí svobody. Díky této skutečnosti mu tak u soudu může v případě uznání viny hrozit až tříleté vězení," uzavřela Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru