Tohle nepochopíte: Jirkovan (35) vběhl řidiči při couvání do cesty, pak ho ještě vzal po hlavě tyčí!
ilustrační foto
Chomutov

Chomutovsko - Začátkem dubna se 35letý muž z Jirkova zřejmě rozhodl řešit spor s 39letým mužem z Chomutova po svém.

Když zmíněný Chomutovan v Jirkově couval s vozidlem, za nímž byl zapojený přívěsný vozík, mladší z mužů mu měl úmyslně za vozík vběhnout. Řidič vozidlo zastavil, ale střetu už nedokázal zabránit.

"Ke zranění nedošlo, avšak následně došlo mezi aktéry k slovní rozepři. Přitom měl Jirkovan druhého muže napadnout přinesenou dřevěnou tyčí a zasáhnout ho s ní do hlavy. Potom z místa utekl. Napadený muž utrpěl lehčí zranění, s nímž byl ošetřen v chirurgické ambulanci," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Policisté tento týden sdělili útočníkovi podezření z trestných činů výtržnictví a pokusu ublížení na zdraví. "Za jejich spáchání může v tomto případě soud uložit trest odnětí svobody až do výše tří let," uzavřela policejní mluvčí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru