KORONAVIRUS: Uzdravila se už více než třetina osob z Chomutovska! Nové jsou jen dva případy v celém kraji
Odběrové místo pro testování na nový koronavirus. Ilustrační foto: e-deniky.cz
Chomutov

Ústecký kraj – V předvečer začátku první vlny uvolňování vládních restrikcí přišla od hygieniků v Ústeckém kraji příznivá čísla k aktuální situaci. Uzdravuje se čím dál více lidí, nové případy byly zjištěny k nedělní 17. hodině jen dva.

Dva nově pozitivně testovaní pacienti mohou být ale daní i víkendovým nižším počtem provedených testů. Takto se to již projevilo i během minulého prodlouženého víkendu, v týdnu poté opět počet nemocných stoupl.

Nyní je v kraji známo 420 případů lidí s pozitivním testem na virus SARS-CoV-2. Uzdravilo se ale už 136 osob, což je více než čtvrtina. Podle Ministerstva zdravotnictví má nová nemoc v Ústeckém kraji devět obětí na životech.

Počty případů podle okresů:

Okres Počet případů Mezidenní nárůst     Počet uzdravených
Litoměřice      205 0 15
Ústí nad Labem     75 1 53
Děčín 43 1 31
Teplice 41 0 14
Most      23    0 10
Chomutov 19 0 8
Louny 14 0 5
        
 Zdroj: KHS Ústeckého kraje
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru