Novinka v Jirkově: V parku mají mobilní záchod. Používejte jen v odůvodnělých případech, prosí město
2x foto zdroj: web město Jirkov
Chomutov

Jirkov - Nově je v jirkovském Olejomlýnském parku, mezi dětským hřištěm a dopravním hřištěm, umístěna veřejná toaleta, tzv. TOI TOI, která je určená pro všechny návštěvníky parku.

"Prosíme občany, aby ji navštěvovali pouze v odůvodnělých případech a aby zachovávali čistotu a pořádek," apeluje město na návštěvníky parku.

V tomto roce také pořídilo město Jirkov celkem 24 laviček za bezmála 130 tisíc korun. Větší část laviček „putovala“ do Smetanových Sadů, kde nahradily ty stávající, které byly v dezolátním stavu.

"Vyhověli jsme častým žádostem starších lidí a přidali lavičky podél ulice Školní až k ulici gen. Svobody. Občanům se tím naskytla možnost odpočinku v případě, že jejich cesta vede k horním sídlištím. Nezapomněli jsme ani na zdejší hřbitov, kde byly lavičky taktéž velmi opotřebené a nevyhovující," stojí na webových stránkách města Jirkov.

2004lavicky

Nově je také v Olejomlýnském parku (mezi dětským hřištěm a dopravním hřištěm) umístěna veřejná toaleta, tzv. TOI TOI, která je určená pro všechny návštěvníky parku. "Prosíme občany, aby ji navštěvovali pouze v odůvodnělých případech a aby zachovávali čistotu a pořádek," apeluje město na návštěvníky parku.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru