Chomutovanka (30) zpronevěřila v herně desítky tisíc! Peníze z pokladny mizely postupně
ilustrační foto
Chomutov

Chebsko, Chomutov - Chebští kriminalisté zahájili v těchto dnech trestní stíhání 30leté ženy z Chomutova, kterou obvinili ze spáchání pokračujících přečinů Zpronevěra a Maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání.

Takového jednání se měla obviněná žena dopustit v období od konce června do července minulého roku. Jako zaměstnankyně herny na Chebsku si měla postupně z pokladny přisvojit jí svěřenou finanční hotovost, a to ve výši kolem 70 tisíc korun.

"Aby zakryla nesrovnalosti za vzniklý schodek v pokladně, zapisovala do pokladní knihy fiktivní výhry s tím, že byly tyto finanční prostředky vyplaceny jejich výhercům. Dále žena porušila povinnost, kterou jí uložil Okresní soud v Chomutově. I přes to, že se měla zdržet hazardních her, hrála nejméně v pěti případech na výherních automatech," uvedla policejní mluvčí Eva Valtová.

Trestné činnosti se však nedopustila poprvé. Za stejný trestný čin byla již v minulosti odsouzena. "V případě prokázání viny jí hrozí trest odnětí svobody na jeden rok až pět let za způsobenou větší škodu," uzavřela policejní mluvčí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru