Nová služba Lahůdkový obchůdek vám doveze domů různé dobroty, čerstvé zboží, i ovoce a zeleninu
Lahůdkový obchůdek - rodinná bedýnka.
Chomutov

Chomutov - Oblíbili jste si krámek U Mlsné kozy nebo dobroty z lahůdkářství Perfectly Delicious? Chybí vám jejich zboží? Máme pro vás dobrou zprávu! Zboží si nyní můžete objednat v Lahůdkovém obchůdku a přivezou vám ho až k domu.

Lahůdkový obchůdek je plný dobrot, které dodává staromódní lahůdkářství Perfectly Delicious a farmářský krámek U mlsné kozy v Mostě. Dostali jste chuť na marmeládu, MIXIT, skvělou uzeninu nebo kvalitní zeleninu? To všechno tady najdete a objednávku vám přivezou v Mostě, Litvínově, Chomutově i Jirkově až pod nos. Stačí si jenom vybrat a objednat.

„Náš sortiment je hlavně čerstvé ovoce a zelenina a lidé si u nás oblíbili zejména naši novinku – bedýnky. V současné době máme 4 varianty bedýnek, například rodinnou, zeleninovou, vitamin a jarní, postupně budou přibývat i další,“ uvádí Helena Kelichová z Lahůdkového obchůdku.

IMG 6566

Lahůdkový obchůdek nabízí kromě čerstvého ovoce a zeleniny i maso, uzeniny nebo konzervy, dále mléčné výrobky, vejce, pečivo, čaje, koření, ale i věci pro děti nebo pro zdraví. Najdete zde i sortiment sirupů, marmelád či džemů. Ty Lahůdkový obchůdek nabízí zejména od firmy Perfectly Delicious z Jirkova, jež získala řadu ocenění jak regionálních, tak světových. Najdete zde i spoustu dalšího zboží, viz webové stránky Lahůdkového obchůdku: http://www.lahudkovyobchudek.cz/.

Rozvozové trasy Lahůdkového obchůdku:

  • Pondělí - Most, Litvínov, Bílina
  • Úterý - Chomutov, Jirkov, Klášterec, Kadaň
  • Středa - Most, Louny
  • Čtvrtek - Chomutov, Jirkov, Klášterec, Kadaň
  • Pátek – Most, Litvínov, Žatec

Jak zboží objednat? Zboží objednávejte na e-shopu Lahůdkového obchůdku na tomto odkazu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru