OPRAVDU SE STALO: Muž začal plivat na seniorku se slovy: „Tady máš koronavirus, ty s****!“
Foto: MP Chabařovice
Chomutov

Ústecko - Epidemie koronaviru dokázala mimo jiné i to, že si lidé v těžkých časech umí navzájem pomáhat. Šijí roušky, nabízejí nákupy osamělým, nejrůznějšími dary se snaží vyjádřit svůj vděk členům IZS. I v tomto nelehkém období se ale najdou tací, kteří svým chováním náročnou situaci ještě zhoršují. Ať už šířením poplašných zpráv či jiným způsobem.

To dokládá i poměrně čerstvý případ chabařovických strážníků na Ústecku. Městská policie Chabařovice na své facebookové stránce informovala o případu z pondělí 30. března. "Hlídka strážníků vyjížděla k případu, kdy měl muž po déle trvajících neshodách na paní ve věku 61 let plivat se slovy "tady máš koronavirus ty s...". Jeho jednání bude pro podezření z přestupku dle Zákona 251/2016 §7 a dále § 34/1a Krizového zákona, oznámeno správnímu orgánu obce," stojí na Facebooku strážníků z Chabařovic.

Neberte, prosím, situaci na lehkou váhu. Noste roušky, dodržujte vládní nařízení, v rámci svých možností pomáhejte druhým, nepanikařte, nešiřte poplašné zprávy, nevyhrožujte. Za celou redakci děkujeme, že se k sobě chováte slušně.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru