AKTUÁLNĚ: Autobus s dětmi skončil u Blšan na boku v příkopu, na místě je více zraněných
Ilustrační foto
Chomutov

Blšany - Všechny složky integrovaného záchranného systému zasahují u dopravní nehody autobusu u Blšan na Podbořansku. Na místě je více zraněných.

Informuje o tom dopravní servis Policie ČR. Podle prvních zpráv jde o patrový autobus, který skončil na boku v příkopu. Nehoda se stala na silnici 27 mezi Blšany a Pšovem. Na místě je více lehce zraněných. "Probíhají záchranné práce. Komunikace mezi Blšany a Pšovem uzavřena, policisté odklání dopravu," uvedla Policie ČR.

Podle informací našeho deníku měli autobusem cestovat děti. Policisté po chvíli tuto informaci potvrdili. "Autobus převážel 70 dětí, spolupracujeme se záchranáři Středočeského kraje, na místo vyslán krizový autobus," uvedli v aktuálním prohlášení před desátou hodinou dopolední. Na místě zasahuje šest hasičských jednotek. Také hasiči potvrdili, že jde naštěstí jen o lehčí zranění, která utrpěli cestující. "Děti budou odvezeny na vyšetření," oznámili hasiči z Ústeckého kraje. Na místě mají dva evakuační autobusy.

Zprávu aktualizujeme zde

{article 91229}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

Podle zjištění našeho serveru měli jet v autobuse děti z gymnázia se svými profesory na lyžařský výcvik.

K havárii autobusu plného dětí došlo v našem kraji vloni v říjnu. Také toto vozidlo skončilo na boku v příkopu. Informovali jsme zde.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru