AKTUÁLNĚ: U Klášterce havaroval autobus plný dětí
Na místě nehody zasahují hasiči a policisté. Foto: Oldřich Hájek
Chomutov

Klášterec nad Ohří - Hasiči a policisté zasahují ve čtvrtek dopoledne u dopravní nehody autobusu, ke které došlo na silnici č. 13 u Vernéřova na Klášterecku. Autobus vjel do příkopu a opřel se o bok.

K nehodě vyjela jednotka profesionálních hasičů z Klášterce nad Ohří a jednotka dobrovolných hasičů z Kadaně krátce po 10. hodině. V autobusu cestovalo 57 dětí a pět dospělých. Nikdo nebyl zraněn. "Hasiči děti odvezli evakuačním autobusem do Kadaně, kde pro ně přijede náhradní doprava. Silnice je průjezdná jedním jízdním pruhem, tvoří se dlouhé kolony," potvrdil mluvčí hasičů Ústeckého kraje Lukáš Marvan.

1010kolony1

Tvoří se dlouhé kolony. Foto: Oldřích Hájek

V současné chvíli zasahují hasiči i u další nehody, která je od té první vzdálena zhruba jen půl kilometru. Zde se ve směru z Klášterce na Chomutov srazilo osobní auto s nákladním. Silnice je s opatrností průjezdná.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru