Muž se nemohl dostat do bytu své babičky, na místo vyjeli hasiči i záchranáři
ilustrační foto
Chomutov

Kadaň - Když hlídka kadaňské městské policie prováděla kontrolní činnost v Chomutovské ulici, obrátil se na ni muž z Kadaně, který strážníkům sdělil, že se nemůže dostat do bytu babičky, se kterou od včera nemluvil.

Dveře do jejího bytu v Golovinově ulici byly zamčené a klíč byl zastrčen zevnitř v zámku. Žena na volání reagovala, ale bylo zjevné, že se nemůže hýbat. Na místo byli přivoláni hasiči z Kadaně.

Aby nedošlo k poškození vchodových dveří, hasičům se podařilo dostat do bytu přes balkónové dveře. Žena ležela v kuchyni na zemi a stěžovala se na bolest kyčlí. Na místo byla přivolána zdravotnická záchranná služba a po prvotním ošetření ji převezla do nemocnice k dalšímu ošetření. O případu informovali kadaňští strážníci na svém webu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru