Příliš hlučná párty, bitka v baru, zatoulaný jorkšír. Tady všude zasahovali strážníci
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Kadaň - Několik zásahů, při kterým pomáhali nejen lidem, ale i zvířeti, mají za sebou v minulých dnech strážníci Městské policie Kadaň. O případech informovali v přehledu událostí.

Pranice v baru

V noci po třetí hodině se na městskou policii obrátila obsluha jednoho z kadaňských barů, že se zde pere několik zákazníků. Strážníci na místě zastihli několik osob a údajného agresora, který byl viditelně pod vlivem alkoholu. Strážníkům potvrdil, že měl konflikt s ostatními hosty baru, ale vše bylo již vyřešeno. Na místo se dostavila také hlídka Policie ČR. Po uklidnění situace obě hlídky dohlédly na poklidný odchod návštěvníků baru. Příčinu konfliktu se zjistit nepodařilo.

Večírek rušil sousedy

Půl hodinu před půlnocí byla městská policie přivolána do Tyršovy ulice, kde okolí rušila hlasitá hudba. Strážníci zjistili, že se zde koná soukromý večírek. Za rušení nočního klidu byla uložena pokuta.

Díky čipu se vrátil k majitelce

Asistent prevence kriminality upozornil kolem třetí hodiny odpoledne městskou policii na pobíhajícího psa v Bystřické ulici. Strážníci psa odchytili. Jednalo se o fenku jorkšírského teriéra, které byla čipovaná a očkovaná. Strážníci kontaktovali majitelku psa, která si ho odvedla domů. Pes utekl nedopatřením, když děti při příchodu ze školy nechaly pootevřené dveře.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru