U vstupu do areálu Kamenčáku vznikne Kamencové náměstí. Zajímá vás, jak bude vypadat?
Ilustrační foto, zdroj: www.kamencovejezero.cz
Chomutov

Chomutov – Podobu budoucího Kamencového náměstí, které vznikne u vstupu do areálu Kamencového jezera z Přemyslovy ulice, představí veřejnosti autoři návrhu ve středu 27. listopadu od 15:30 hodin v malém sále kina Svět.

„Koncepce rozvoje Kamencového jezera byla vůbec první odbornou architektonickou soutěží, která v Chomutově byla kdy uspořádána. S architekty z vítězného studia Refuel máme za sebou více než roční práci, kterou bychom rádi prezentovali veřejnosti,“ řekl náměstek primátora David Dinda.

Na veřejném projednání bude představena úvodní fáze architektonické soutěže, která byla realizována v období 2017–2018. Jde o první krok k naplnění vítězného návrhu. Tato fáze řeší veřejné prostranství a související úpravy v okolí vstupu do areálu z Přemyslovy ulice.

„Setkání se zúčastní autoři návrhu ze studia Refuel, kteří návrh představí a předestřou tak vizi o budoucí podobě této lokality. Doplní je zástupci vedení města, kompetentní úředníci a přizvaní odborníci,“ doplnil Dinda.

Kompletní informace k architektonické soutěži, včetně podrobností k vítěznému návrhu naleznete na webu www.nasejezero.cz.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru