Zlodějíček z Chomutovska skončil ve vazbě. Neštítil se ani obrat dítě o koloběžku
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Karlovarsko, Chomutovsko - Karlovarští kriminalisté zahájili trestní stíhání 24letého muže z Chomutovska, kterého obvinili ze spáchání přečinu Krádež. Obviněný muž se tohoto trestného činu měl dopustit v období od června do listopadu v Ostrově, a to nejméně v pěti případech.

Na dětském hřišti měl odcizit odloženou koloběžku nebo z garáže terénní motocykl. Během návštěvy dokonce odcizil známému z bundy finanční hotovost. Na svědomí má mít také krádež ve výrobní hale, odkud odcizil vrtačku a měděné kabely. Vloupat se měl i do kůlny v místní zahrádkářské osadě a odtud odcizit různé pracovní nářadí. Celková škoda byla předběžně odhadnuta na částku téměř 30 000 Kč.

Policejní komisař podal podnět státnímu zástupci k vydání návrhu na vzetí obviněného do vazby, který jej akceptoval. Soudce poslal v minulém týdnu obviněného muže do vazební věznice, kam byl od soudu eskortován policejní hlídkou. V posledních třech letech byl obviněný muž za stejný trestný čin odsouzen Okresním soudem v Karlových Varech. V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na tři roky.

(KK)

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru