Muž (35) se na ulici obnažoval před nezletilými dívkami. Byl obviněn z výtržnictví
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Chomutov - Obvinění ze spáchání trestného činu výtržnictví si v těchto dnech převzal 35letý muž z Chomutova. Policisté mu kladou za vinu, že se měl během jednoho srpnového dne na dvou různých místech v Chomutově obnažovat a rukou si třít intimní místa.

Poprvé to mělo být v ranních hodinách u zastávky MHD před zraky 41leté ženy. O několik hodin později se měl podobného jednání dopustit na jiném místě poblíž panelového domu, tentokrát současně před třemi poškozenými, z nichž jedna byla 33letá žena a dvě nezletilé dívky.

Provedeným šetřením se policistům totožnost tohoto muže ještě téhož dne podařilo zjistit. Vzhledem k tomu, že dotyčný se obdobného skutku měl dopustit již v minulosti, hrozí mu v případě odsouzení až tříletý trest odnětí svobody.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru