Děti půjdou do školy bezpečněji, technické služby opravily schody
Oprava schodiště u základní školy. Foto: TS Chomutov
Chomutov

Chomutov - Žákům, jejich rodičům, ale i učitelům se půjde prvního září bezpečněji do Základní školy Písečná. Technické služby daly do pořádku schody vedoucí do prostoru před školou. “Původně jsme měli opravit jen několik poškozených schodů, ale nakonec jsme schodiště zrekonstruovali ve větším rozsahu,” řekl ředitel Technických služeb města Chomutova Zbyněk Koblížek.


Pracovníci provozovny Místních komunikací schodiště opravili tak, aby schody již nebyly nebezpečné. “Dva stupně schodů byly totiž vyvrácené, ty jsme podbetonovali a vyrovnali,” popsal opravu vedoucí provozovny Vladimír Hurník. Zároveň opravili boční zídky, které měly poškozené omítky. Ty vyštukovali, nově omítli a následně natřeli fasádní barvou. Aby údržba schodiště byla kompletní, pracovníci Technických služeb opravili také desky z litého betonu, které jsou na vrchu zídky, vyspravili spáry mezi nimi a přespárovali podstupnice většiny schodů.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru