VIDEO: Takhle se pálí gumy! Na letišti u Března je letní tuning sraz
Volné jízdy drifterů. Foto: Oldřich Hájek
Chomutov

Březno u Chomutova – Drifteři, sprinteři, tuneři. Příznivci všech značek automobilů mají sraz na letišti u Března na Chomutovsku. Jejich akce začala v pátek, končí v neděli v poledne.

A z našich záběrů je jasné, že se nudit nebudete. Drifteři tam přítomné po celý víkend krmí spálenou gumou, kdo má zájem, toho během tréninků profesionálové svezou.

Nechybí ani sprinty a další soutěže, večer je párty. Volné jízdy sprinterů i drifterů se konají ještě v neděli dopoledne, v poledne akce končí. Přítomní se musejí řídit striktními pravidly kvůli dodržení bezpečnosti. Letní tuning sraz Březno 2019 pořádá DCC Chomutov.

https://www.youtube.com/watch?v=IBUnC1Gwatg

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru