Nenechávejte si nalezený mobil! Můžete jít i na rok do vězení
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutovsko - Chomutovští policisté řeší ve zkráceném přípravném řízení případ, kdy si podezřelý měl začátkem srpna přisvojit nalezený mobilní telefon v hodnotě přibližně 7.500 korun.

Smartphone měl při placení na samoobslužné pokladně chomutovského hypermarketu zapomenout jeho majitel. Pětašedesátiletý muž, který si následně telefonu všiml, si jej měl dle dosavadních zjištění vzít a odnést domů.

"Policistům se ho podařilo ustanovit a tento týden mu sdělili podezření ze spáchání trestného činu zatajení věci. Policie telefon od muže zajistila a vrátí jej poškozenému. Podezřelému, který dosud nebyl soudně trestán, by mohl být v případě odsouzení uložen trest odnětí svobody až na jeden rok," uvedla chomutovská policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru