Lidé si schovali na balkoně v mezipatře dětské kolo. To neměli dělat
Ilustrační foto
Chomutov

Jirkov - Policisté jirkovského obvodního oddělení zjistili, kdo má mít na svědomí krádež dětského horského kola ze začátku srpna v Jirkově. Podezřelým je 33letý muž z Jirkova, kterého policisté dobře znají.

"Již v minulosti se dopouštěl trestné činnosti, a to převážně majetkového charakteru. Nyní mu sdělili podezření z trestného činu krádeže. Té se měl dopustit tím, že se v pozdních večerních hodinách vloupal nejprve do panelového domu a následně na balkon v mezipatře tohoto domu a odcizil odtud právě zmíněné dětské kolo," uvedla mluvčí policistů Miroslava Glogovská.

Podezřelý se při výslechu ke krádeži kola přiznal. Ve věci je nadále vedeno zkrácené přípravné řízení a muži za jeho jednání hrozí až dvouleté vězení.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru