Hazardér za volantem. Muž, který vůbec nevlastní řidičák, vezl v autě nepřipoutané děti
Nepřipoutané děti na zadních sedadlech. Foto: Měp Chomutov
Chomutov

Chomutov - Chomutovští strážníci zadrželi muže, který usedl za volant bez řidičského oprávnění a ještě vezl na zadním sedadle nepřipoutané děti.

Během kontrolní činnosti v ulici Zahradní si hlídka městské policie všimla osobního vozidla, o jehož řidiči se z předchozích setkání domnívala, že není držitelem řidičského oprávnění. Motoristu tedy zastavila a vyzvala k předložení potřebných dokladů.

Muž strážníkům sdělil, že skutečně řidičák nevlastní. Navíc se ve vozidle nacházely děti, které seděly na zadních sedačkách nepřipoutané.

Na místo byla proto přivolána státní policie. Muž se svým konáním stal podezřelým z přestupku, který bude řešit magistrát.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru