Došel mi benzín, musím si pro něj dojít, vysvětloval strážníkům opilý řidič, proč tlačí své auto. Když se rozjel, hned ho lapili
Zdroj: Měp Chomutov
Chomutov

Chomutov - Kuriózní případ řešili strážníci chomutovské městské policie. Chytili řidiče, který byl na mol opilý. Okolnosti jeho zadržení byly ale velmi neobvyklé. Podnapilý muž totiž nejdříve své auto po silnici tlačil, čímž se vlastně žádného dopravního přestupku nedopouštěl. Nakonec ale stejně usedl za volant.

Hlídka městské policie byla vyslána do ulice Zborovská k chomutovskému magistrátu, kde mají dva muži tlačit po silnici vozidlo. Ti ho odstavili na vjezdu k bývalému zimnímu stadionu.

Strážníkům majitel auta vysvětlil, že mu ve voze došel benzín. Chtěl si proto dojít k nejbližší čerpací stanici pro palivo do kanystru a pak se chystal se svým autem odjet.

Během komunikace s řidičem ovšem hlídka pojala podezření, že je motorista pod vlivem alkoholu. A tak když se opět vrátil k vozidlu a bylo patrné, že s ním chce odjet, byl strážníky zastaven a vyzván k podrobení se dechové zkoušce.

Muž s dechovou zkouškou souhlasil a sám se doznal, že před jízdou pil alkohol. A nebylo ho zřejmě málo. Nadýchal totiž 2,73 a 2,54 promile. Na místo byla přivolána státní policie, která si případ převzala k dořešení.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru