Ostrý konflikt v realitní kanceláři. Rozčilený muž vytáhl na makléře mačetu!
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutovsko - Policisté vyšetřují vyhrocený konflikt, který se odehrál v kanceláři jedné realitní společnosti na Chomutovsku. Rozčilený 36letý muž se tady oháněl mačetou.

Případ se stal v první polovině května. Muž přišel do kanceláře na předem domluvenou schůzku. Tady se ale začal chovat zcela nepřijatelně, přítomným pracovníkům nadával a vyhrožoval. “Reakcí na určité nesrovnalosti ohledně rezervačního poplatku měly být slovní nadávky a výhrůžky, které měl muž umocnit vytažením mačety z batohu,” sdělila k události policejní mluvčí Alena Bartošová.

Muž se měl s mačetou v ruce údajně domáhat vrácení peněz. Přítomným osobám fyzicky sice neublížil, ale vzbudil v nich značné obavy o zdraví a život. Poté z místa odešel.

Policisté muže následně zadrželi, vyšetřovatel ho začal stíhat kvůli spáchání trestného činu vydírání. Zároveň policisté podali podnět k návrhu na vzetí obviněného do vazby. Soud však muže ze zadržení propustil. Případ je nadále ve vyšetřování.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru