Další zničený strom v Kadani. Tentokrát to mají na svědomí děti
Ilustrační foto Zdroj:CC0
Chomutov

Kadaň - Kadaňští strážníci řešili další poškození stromu, tentokrát na sídlišti 1. máje u hřiště. Zjistili, že čin mají na svědomí děti.

Děti ze stromu konkrétně oloupaly kůru. O události byli informování jejich rodiče. Záležitost byla též projednána i ve škole s oběma žáky za účasti zástupce ředitele školy. Případ byl následně předán k došetření odboru životního prostředí městského úřadu.

Jedná se v krátké době už o druhý případ zničeného stromu v Kadani. Strážníci před několika dny informovali o poškození nově vysazeného stromu i s podpěrou. Ten zničil v noci jistý mladík, když se šel s kamarády večer pobavit. Více jsme psali zde.

{article title="Vandalství v Kadani: Mladík zničil nově vysazený strom i s podpěrou. Viděla ho kamera"}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru