Zákaznice zapomněla v trafice svoji platební kartu. Nepoctivá prodavačka toho využila
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutovsko - Roztržitosti své zákaznice zneužila 51letá trafikantka na Chomutovsku. Nechala si platební kartu, kterou žena v trafice zapomněla, a pomocí ní pak platila v obchodě. Teď ji stíhá policie. 

Nepoctivá trafikantka provedla s cizí kartou hned dvě platby. Následně kartu ještě předala svému příbuznému, který pomocí ní též zaplatil. Celkem okradené zákaznici zmizelo z účtu téměř 1 100 korun.

Jednapadesátiletá žena byla policisty v těchto dnech obviněna z trestného činu neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Muž stíhán nebude, protože o tom, že platí cizími penězi, neměl ani tušení. Myslel si, že karta patří jeho příbuzné.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru