Nechoďte staveništěm! Jirkovská radnice varuje, že průchod stavbou ve Dvořákově ulici je nebezpečný
Ilustrační foto
Chomutov

Jirkov - Jirkovská radnice důrazně upozorňuje občany, aby nechodili staveništěm ve Dvořákově ulici. Místo u mostu pod čerpací stanicí není průjezdné ani průchozí. Průchod touto stavbou je nebezpečný a hrozí pád do výkopu. Řada lidí ale zákaz vstupu stále porušuje. 

Oprava mostu ve Dvořákově ulici probíhá současně s přeložkou horkovodu, s vybudováním cyklostezky a rekonstrukcí samotné komunikace. Provádí se zde bourací práce, pro cyklostezku je budován podjezd pod komunikací. Stavba je oplocena neprůhledným oplocením a zároveň i pletivovým plotem a označena zákazem vstupu.

Přesto občané opakovaně porušují umístěné značení a opatření na stavbě, rozebírají, poškozují a shazují staveništní oplocení, prochází přes nebezpečné výkopy v místě opravovaného mostu.

Radnice proto opakovaně upozorňuje, že průjezd a průchod je tudy zakázán až do 30. června. Pokud to ale bude jen trochu možné, pokusí se zhotovitel stavby zprůchodnit úsek dříve.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru