Rvačka v ulici Tomáše ze Štítného. Pustilo se tady do sebe několik lidí, údajně kvůli bundě
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Chomutovští strážníci byli přivoláni ke rvačce několika osob v ulici Tomáše ze Štítného. Několik lidí se tady mělo poprat údajně kvůli bundě. Výpovědi jednotlivých aktérů se rozcházely. Případ si převzala státní policie.

Když hlídka městské policie dorazila na místo potyčky, tak jí zde přítomná žena řekla, že byla s přítelem napadena skupinkou lidí, kteří u nich zastavili autem. Vzhledem k tomu, že inkriminované vozidlo zrovna projíždělo o kus dál směrem do ulice Přísečnická, strážníci ho zastavili.

Uvnitř auta sedělo několik lidí. Ti tvrdili, že u páru zastavili proto, že onen muž měl jednomu z členů posádky údajně v jedné z provozoven odcizit bundu. Následně došlo k hádce a rvačce. Nakonec měl muž bundu sundat a odhodit. Takže si ji majitel sebral a z místa společně s dalšími odjel.

Na místo byla přivolána státní policie, protože se jednalo o podezření na trestný čin a bylo třeba ověřit všechny výpovědi. Policisté si věc po svém příjezdu převzali k dalšímu šetření.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru