OBRAZEM: Jirkovští školáci mají nové sportoviště za více než 7 milionů korun
Nové víceúčelové hřiště na 3. ZŠ Nerudova se dětem moc líbí. Zdroj: město Jirkov
Chomutov

Jirkov - Nejstarší jirkovská škola - Základní škola Nerudova - se může pyšnit novým sportovištěm moderních evropských parametrů. Město do jeho stavby investovalo bezmála 7,2 milionu korun.

Nové hřiště v pondělí 15. dubna slavnostně otevřeli představitelé města a radní. Sportoviště se skládá z 200 metrů dlouhého atletického oválu, do jehož středu je vloženo víceúčelové hřiště o rozměrech 25 x 45 metrů s umělou trávou prosypanou křemičitým pískem. I povrch oválu je umělý a vodopropustný, položený na drenážní asfaltové vrstvě. Má také rovinku pro běhy na 60 metrů a sektory pro skok daleký a vrh koulí.

Jde už o druhé špičkové sportoviště v Jirkově, to první a větší vzniklo v září 2010 v areálu Základní školy Krušnohorská.

1604hriste3

Pásku k novému hřišti přestřihli starostka Darina Kováčová a ředitel školy Petr Jiráček. Zdroj: město Jirkov

1604hriste4

1604hriste1

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru