Obyčejný požár trávy u Kyjické nádrže se změnil na tragédii. Hasiči tady našli ohořelé lidské tělo!
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutovsko – Tragicky skončil požár, který vypukl v pondělí 15. dubna večer u Kyjické nádrže ve Vrskmani - Kyjicích. Hasiči tady nalezli mrtvého člověka.

Požár byl hasičům nahlášen krátce před jednadvacátou hodinou. Původně se mělo jednat jen o požár trávy na svahu o rozloze zhruba 10x10 metrů. Při likvidaci ohně ale hasiči objevili hrůzný nález. “Nalezli shořelý provizorní příbytek bezdomovce a v něm ohořelé lidské tělo,” konkretizoval mluvčí hasičů Lukáš Marvan. Požár hasiči zlikvidovali ve 22:22 hodin.

Případ vyšetřuje policie. Policejní mluvčí v úterý potvrdila, že v požářišti bylo nalezeno torzo lidského těla. "Dnes budou policisté místo ohledávat za přítomnosti psa na vyhledávání axcelerantů hoření. Přesnou příčinu smrti určí pitva," sdělila v úterý k případu policejní mluvčí Alena Bartošová. 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru