Jirkov: Strážníci pomohli chytit zloděje, který se vloupal do pizzerie v Kostelní ulici
Ilustrační foto Zdroj: město Jirkov
Chomutov

Jirkov - Jirkovští strážníci pomohli chytit zloděje, který se před pár dny vloupal do pizzerie Fantozzi. Povedlo se to díky záznamům z kamer i místní znalosti strážníků.

Případ se stal 21. března v brzkých ranní hodinách. Strážníci byli státní policií požádáni o spolupráci při pátrání po neznámém pachateli, který se kolem čtvrté hodiny ranní v Kostelní ulici vloupal do pizzerie Fantozzi.

Strážníci na místě od přítomných svědků dostali popis pachatelů. Obsluha kamerového systému zhlédnutím záznamů z kamer zjistila pohyb osob odpovídající popisu. Jeden z pachatelů byl strážníkům dobře znám a informaci o jeho totožnosti předali státním policistům.

Podezřelý muž byl ještě téhož dne zadržen. Následně byla zjištěna totožnost i druhého z pachatelů.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru