Muž měl doma konopnou zahrádku. Rostliny sklidili policisté
Ilustrační foto. Zdroj: Policie ČR
Chomutov

Klášterec nad Ohří – Domácí minipěstírnu konopí objevili policisté v bytě 37letého muže z Klášterce nad Ohří. Dotyčný si doma pěstoval 16 rostlinek, další marihuanu už měl usušenou.

Při domovní prohlídce policisté zajistili stan pro indoorové pěstování konopí, hnojivo, osvětlení a další věci. Kromě toho objevili také šestnáct kusů vzrostlých rostlin konopí a další usušené rostliny. „Muž v bytě také dále přechovával pro vlastní potřebu marihuanu v množství větším než 10 gramů,“ doplnila policejní mluvčí Marie Pivková.

Sedmatřicetiletého muže policisté zadrželi a obvinili z nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a jedy. Poté byl propuštěn na svobodu. Vyšetřování případu pokračuje, zajištěné věci budou podrobeny znalecké expertize.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru