Pražáci ničili v noci auta, do Jirkova prý přijeli za slečnami
Skupinka tří mužů u jednoho z aut. Zdroj: Měp Jirkov
Chomutov

Jirkov – Strážníci Městské policie v Jirkově zadrželi v pátek 24. března v noci tři muže z Prahy, kteří ničili zámky u dveří zaparkovaných automobilů. Proč to dělali, není jasné. Případem se zabývá státní policie.

V pátek před druhou hodinou ranní viděli strážníci díky městským kamerám, jak se v ulici Pionýrů, na obchvatové komunikaci, pohybuje skupina tří mužů. Procházeli kolem zaparkovaných vozidel, poté se jeden z mužů sehnul k zaparkované octavii a poškodil zámek u dveří.

Muži poté pokračovali směrem do ulice Krušnohorská, kde se totéž opakovalo u dalšího vozidla. To už byla na výjezdu k místu hlídka strážníků, které se podařilo v Krušnohorské ulici u protihlukové zdi zadržet tři muže z Prahy. Dotyční byli v Jirkově údajně na výletě za slečnami. Na místo byly přivolány hlídky státní policie, které si případ převzaly. 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru