Řidič fordu nezvládl v Blatenské ulici zatáčku, nadýchal přes tři promile
Ilustrační foto. Zdroj: Policie ČR
Chomutov

Chomutov – Na mol opilý řídil auto 43letý Chomutovan. V Blatenské ulici ale nezvládl zatáčku a skončil v příkopu. Policisté mu následně naměřili přes tři promile alkoholu v dechu.


Nehoda se stala v neděli 19. března ráno. Opilý muž řídil Ford Mondeo. „Při projíždění zatáčky jízdu nezvládl, sjel do příkopu a havaroval. Při pokusu o vyjetí ještě narazil autem do sloupku s dopravní značkou,“ popsala kolizi policejní mluvčí Marie Pivková.

Následně provedená dechová zkouška prokázala, že muž před jízdou pil alkohol a nebylo ho málo. Přístroj totiž naměřil 2,19, 3,32 a 2,99 promile. Bylo velké štěstí, že opilý řidič nikoho na silnici nesmetl a odneslo to jen jeho auto a dopravní značka. Policisté případ vyšetřují jako trestný čin ohrožení pod vlivem návykové látky.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru