Neviděli jste tuto nehodu? Řidič osobního auta srazil v Kadani chodkyni a ujel
Ilustrační foto
Chomutov

Kadaň - Policisté žádají veřejnost o pomoc při objasnění dopravní nehody, která se stala 7. ledna v Kadani. Řidič osobního vozu tady srazil ženu a ujel.

K nehodě došlo okolo 7:40 hodin v Kadani v ulici Poštovní u přechodu pro chodce poblíž budovy České pošty. Automobil tady srazil ženu, která utrpěla lehké zranění. Podle dostupných informací měl řidič z místa nehody ujet, aniž by zraněné poskytl první pomoc. 

“Policisté žádají případné svědky o sdělení informací, které by dopomohly k objasnění průběhu popsané dopravní nehody. Ocení nejen svědecké výpovědi, ale také kamerové záznamy z vozidel, která projížděla místem v inkriminovanou dobu,” sdělila policejní mluvčí Irena Pilařová.

S informacemi se svědci mohou obracet přímo na dopravní policisty na telefonním čísle 974447261 nebo na adrese náměstí T. G. Masaryka 3100, Chomutov. Popřípadě zavolat na linku 158, či informace předat na jakoukoliv policejní služebně.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru