Tragické svátky na silnicích Ústeckého kraje. Nad ránem vyhasl druhý život
Ilustrační foto
Chomutov

Ústecký kraj - Ke dvěma vážným dopravním nehodám, při kterých zemřeli dva lidé, došlo v rozmezí jen několika hodin na silnicích Ústeckého kraje.

K dopravní nehodě dvou osobních automobilů došlo v úterý po šesté hodině večer u obce Ludvíkovice na Děčínsku. Při karambolu došlo na silnici 1/13 ke střetu dvou automobilů. Na místo okamžitě vyjely všechny složky integrovaného záchranného systému. Silnice byla po nezbytnou dobu zcela uzavřena. Při večerní nehodě zemřel řidič.  Tragickou bilanci úterní nehody potvrdil Prokop Voleník, mluvčí krajských záchranářů s tím, že byl muž na místě záchranáři resuscitován, ale přes veškerou pomoc se ho nepodařilo zachránit.

K velmi vážné dopravní nehodě jednoho osobního automobilu vyjížděli ve středu brzy ráno záchranáři do obce Velvěty na Teplicku. Při havárii na silnici číslo 8, která byla před dostavbou dálnice hlavním silničním tahem mezi Teplicemi a Lovosicemi, zahynul podle agentury JV Press mladý řidič. S automobilem narazil do stromu. I přes rychlý příjezd všech složek Integrovaného záchranného systému mu již nedokázali pomoci.

Na silnicích buďte opatrní. Ve vyšších polohách leží na silnicích druhých a třetích tříd zbytky rozbředlého sněhu, silnice jsou ale se zvýšenou opatrností sjízdné. Silnice prvních tříd a dálnice jsou holé a mokré, v nižších polohách suché a sjízdné bez omezení.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru