Chomutov – Našli jste pod stromečkem nový telefon s operačním systémem Android a máte rádi naše aktuální zpravodajství? Informace z vašeho okolí můžete mít i v přehledné aplikaci.

Aktuálně je naše aplikace Chomutovsko teď nainstalována ve 140 aktivních zařízeních se systémem Android. Uživatele systému iOS musíme zatím zklamat, pro ně aplikaci nemáme. Maximálně jsme ale upravili verzi webu pro mobilní telefony tak, aby bylo její prohlížení co nejpřívětivější.

Instalujte zdarma z obchodu Google Play zde:

2612applikacecv1

Jaká je výhoda aplikace proti webovým stránkám v mobilním prohlížeči? Datově je méně náročnější, což uvítáte, pokud nejste na wi-fi. V aplikaci jsme rovněž omezili zobrazování reklamy na jediný reklamní proužek na spodku obrazovky.

Jinak jde o stejné zprávy, které můžete číst i na našem webu e-chomutovsko.cz.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru