Strážníci řešili kuriózní sousedské spory. Jednomu muži vadil ťapající pes, druhému hra na hudební nástroje
Ilustrační foto
Chomutov

Kadaň - Sousedské soužití je někdy komplikované. To, co jednomu připadá úplně normální, druhému neuvěřitelně vadí. Strážníci v Kadani řešili v poslední době dva kuriózní případy, kdy si jim lidé stěžovali, že je sousedé obtěžují hlukem.

V prvním případě volal na služebnu městské policie v půl jedenácté v noci muž z Golovinovy ulice. Uvedl, že v bytě nad ním někdo běhá se psem, a to ho ruší. Při příjezdu strážníků byl v uvedeném bytě ale klid. Majitelka hlídce vysvětlila, že před chvílí vykoupala psa, aby nezapáchal, protože jde ráno na očkování, a ten proto chvilku běhal po bytě.

Obdobný problém s nadměrným hlukem od svého souseda měl muž z Chomutovské ulice. Odpoledne po třetí hodině si stěžoval strážníkům, že jeho soused hraje moc hlasitě na kytaru a bicí a nedá se to vydržet. Zároveň uvedl, že jeho spor se sousedem trvá již déle a byl také řešen na přestupkové komisi.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru