Teplice – Jaro klepe na dveře a Tržní náměstí v ulici 28. října v Teplicích začíná opět ožívat. První prodejci již rozbalili své stánky a nabízejí zboží.

1303trh

„Jsem tady už podruhé,“ říká usměvavá kořenářka Petra, „Lidi jsou tady moc fajn. Hospodyňky se po zimě potřebují zásobit kořením,“ dodává. A snad má pravdu, jelikož okolo jejího stánku se neustále tvoří hloučky a lidé nakupují koření, čaje a bylinky na různé neduhy. Opodál zase svačinu v podobě pekařských a cukrářských výrobků. Do toho všeho voní grilované kuře a svítí slunce.

„Já jsem tady poprvé,“ říká s úsměvem paní Jana s pečivem. I jí se tady líbí, i když trochu bloudila, než se sem z Prahy dostala, jak sama uvádí. Ale vše dobře dopadlo a teď nestačí prodávat.

1303trh1

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru