Chomutov – Strážníkům Městské policie v Chomutově se podařilo dopadnout muže, který s největší pravděpodobností delší dobu poškozoval a kradl zvonky v jedné z lokalit města. Pachatel trpí mentální poruchou - autismem.

2712zvonkypachatel

Strážník se zadrženým mužem. Foto: Měp Chomutov

Muže hlídka lapila poté, co se v okolí Blatenské a Zborovské ulice zajímal o zvonky u vchodů a dokonce manipuloval se semafory. S lupem pod bundou a vánočním stromkem v ruce si následně vykračoval nočním Chomutovem. Poté, co byl dotyčný zadržen, vysypal z pod bundy hromadu kradených zvonků, kukátko a žárovku. Na místo byla přivolána státní policie, která si zloděje převzala.

Následně strážníci zjistili, že muž trpí autismem, zájem o zvonky byl tedy nejspíš ovlivněn jeho nemocí. O manipulaci se semafory byl informován dispečer technických služeb.

2712zvonkypachatel1

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru