Chomutov – Strategická průmyslová zóna se vejde na stůl. Alespoň ve svém zmenšeném měřítku v modelu, který prošel aktualizací a byl doplněný o nové podniky, software i elektroniku.

2712model

Model průmyslové zóny Triangle. Foto: SPZ Triangle

Na doplnění modelu o další výrobní závody investorů a nutné hardwarové a programové vybavení pracovali kutilové z robotického kroužku při Středisku volného času Domeček Chomutov, vedl je při tom pedagog Ondřej Merta.

Jak to funguje? Výběrem zájmové firmy nebo plochy se o ní automaticky spustí digitální prezentace a rozsvítí se lokalizační dioda.

Vzhledem k náročnosti modeláže jednotlivých prvků aktualizační práce trvaly půl roku za celkovou finanční částku 30 tisíc korun. Model slouží jako interaktivní propagační pomůcka o průmyslové zóně Triangle. Uživatelsky příjemným ovládáním je určen především žákům ze základních a středních škol, kteří se s ním mohou potkat na různých technicky zaměřených výstavách a workshopech v tuzemsku.

Zdroj: http://www.industrialzonetriangle.com

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru