Chomutov - Ztrácet čas úklidem je zbytečné, stejně jako žít ve špíně. Pryč jsou doby, kdy rodiče pracovali denně do dvou hodin, a pak se již mohli věnovat své rodině.

1512uklid

Pomáhat trenérům při trénincích, při tom stíhat opečovávat rodinu a mít byt, dům i jeho okolí čistou jako klícku. Dnes se často schází rodina doma až pozdě večer a společné chvíle jsou tak v pracovním týdnu vzácné, někde na ně nezbývá příliš času ani o víkendu.

Je holt jiná doba, které se musí lidé přizpůsobit. Naštěstí na to reagují i nabídky různých služeb, od vyzvedávání dětí a rozvážení na kroužky, přes nákupy domů až po to, co je velký a hlavně neoblíbený žrout času – nikdy nekončící úklid. Činnost, která se musí opakovat týden co týden. „Je to sisyfovská práce. Jenže v lidech je pořád zakořeněné, že to prostě dělat musí, že by je ostatní pomluvili. Vidím to zvláště u starších generací,“ všiml si spoluzakladatel firmy Úklid Pohoda Martin Fajner.

Ten své podnikání společně s Tomášem Kumhalou rozjel zhruba před rokem a hned si jejich firma vybudovala na Mostecku slušnou pověst. „Nabízíme skvělé ceny, svou práci nešidíme, protože moc dobře víme, že stačí jedna špatná recenze a mraky skvěle odvedené práce přijdou vniveč. Podařilo se nám se výborně uchytit i v okolních okresech a rádi bychom dokázali ještě více lidem, že dnes je doba, kdy je lepší přenechat úklid nám,“ dodává druhý společník Tomáš Kumhala. Při pomyšlení, jak si člověk se svými nejbližšími a přáteli může pohodlně sednout v současném počasí ke svařáku a zakousnout se do voňavého cukroví, mu musí dát za pravdu.

Oba podotýkají, že běžně člověk nesleduje trendy ve vývoji úklidových prostředků, zatímco oni jdou s dobou a rozšiřují tak i svoji nabídku služeb. „Stejně tak rozšiřujeme náš tým. Vybíráme spolehlivě jen ty lidi, které bychom pustili do vlastní ložnice, aby tam umyli okna, či utřeli prach. Takovému člověku prostě musíte důvěřovat, na tom tento byznys stojí,“ vysvětluje Fajner. Jako mladí podnikatelé mají samozřejmě i svůj facebookový profil www.facebook.com/UklidPOHODA, nakouknout třeba do fotogalerie stojí za to. Když už nic jiného, tak snímky před a po úklidu nejednoho přesvědčí, že jejich služby stojí za to vyzkoušet.

Pravidelný úklid společných prostor či sezónní umytí oken, nic pro Úklid Pohoda není problém. Nabídka jejich činností je mnohem širší, stačí se podívat na web www.uklid-pohoda.cz. Je čas změnit své staré návyky!

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru