Silný vítr vyvrací v kraji stromy. Hasiči se nezastavili celou noc, na Chomutovsku zasahovali na třech místech
Nejvíce popadaných stromů likvidovali hasiči na Děčínsku.
Chomutov

Ústecký kraj/Chomutovsko - Silný vítr, který včera večer dorazil do Ústeckého kraje, vyvrací stromy a láme větve. Hasiči během noci z úterý na středu vyjeli k 25 zásahům. Nejčastěji odstraňovali spadlé stromy a větve na silnicích, v drátech elektrického vedení a v jednom případě spadlý sloup.

Nejvíce zásahů měli na Děčínsku - celkem třináct. Stromy spadly na silnice a v jednom případě na dráty vedení. Jednotky zasahovaly v Horním Jindřichově, Rynarticích, Kerharticích, České Kamenici, Chřibské, Heřmanově, Valkeřicích, Mikulášovicích, Rožanech, Varnsdorfu a Království.

Na Chomutovsku vyjeli hasiči ke třem zásahům na spadlé stromy v Měděnci, Málkově a Chomutově.

Na Mostecku odstraňovali hasiči spadlé stromy ze silnic u Nové Vsi, Brandova a Litvínova. Na Teplicku se zřítil strom na vozovku u obec Lelov. Na Ústecko spadl strom na silnici u Tisé.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru