Kuchyně továrny v průmyslové zóně neprošla kontrolou hygieniků. Mrazáky ukrývaly zdraví škodlivé potraviny!
Závodní jídelna továrny Hitachi neprošla kontrolou hygieniků. Foto: Oldřich Hájek
Chomutov

Žatecko - Nařízením likvidace závadných potravin skončila kontrola hygieniků z krajské hygienické stanice v závodní kuchyni továrny Hitachi, která se nachází v průmyslové zóně Triangle u Žatce.

Provozovna zajišťuje stravování zaměstnanců (snídaně, obědy, večeře) a pokrmy také dováží do jiné výdejny. Během zdravotní kontroly objevili hygienici v chladícím a mrazícím zařízení uložené potraviny s prošlým datem použitelnosti. „Tyto potraviny nebyly bezpečné a mohly poškodit zdraví zaměstnanců. Bylo proto ihned na místě vyhlášeno opatření spočívající v nařízení jejich likvidace,“ stojí ve zprávě krajských hygieniků. Provozovatel likvidaci prošlých potravin obratem doložil. Za zjištěné nedostatky mu bude uložen finanční postih.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru