PRÁVĚ TEĎ: Havárie na dálnici na Chomutov u Všehrd. Hasiči likvidují její následky
Hasiči zasahují u srážky aut na dálnici. Foto: Michal Hrdlička
Chomutov

Vysočany - Ke srážce dvou automobilů došlo v pondělí před desátou hodinou dopolední na dálnici D7 ve směru na Chomutov. Silnice je s opatrností průjezdná.

Právě teď u havárie zasahují hasiči, kteří likvidují její následky. Podle aktuálních informací neměl být při nehodě nikdo zraněn, k zásahu ale byla přivolána i zdravotnická záchranná služba. Místo střetu je průjezdné levým jízdním pruhem za zvýšené opatrnosti a sníženou rychlostí.

Karambol se nachází na 71. kilometru, v úseku mezi obcemi Vysočany a Všehrdy.

Na Chomutovsku došlo již v ranních hodinách ke dvěma nehodám, a to na silnici číslo 13 ve směru z Chomutova na Klášeterec. Při havárii na okraji Klášterce nad Ohří byly zraněni dva lidé (více píšeme v tomto článku).

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru