Kadaň - Úspěšné divadelní představení Jaroslava Duška Čtyři dohody, které se bude hrát v druhé polovině listopadu v Kadani, je totálně vyprodané. Lístky nebyly k dostání už pár minut po zahájení předprodeje. V pondělí o tom na svém facebooku informovalo Kulturní zařízení Kadaň.

Představení Čtyři dohody uvidí diváci 26. listopadu v KZ Orfeum. V pondělí 15. října ráno začal předprodej vstupenek v turistickém centru i on-line. A během chvíle byly všechny lístky pryč. “Dnes ráno začal předprodej na představení Jaroslava Duška Čtyři dohody. Lístky byly prodány během několika minut, dokonce se vlivem přetížení některým ani neotevřel server,” informovalo na facebooku Kulturní zařízení Kadaň. Pokud se na vás nedostalo, nemusíte ale smutnit. Kvůli velkému zájmu bude představení na jaře v Kadani zopakováno.

Co jsou Čtyři dohody

Nehřešte slovem. Neberte si nic osobně. Nevytvářejte si žádné domněnky. Dělejte vše, jak nejlépe dovedete. Pokud uzavřeme sami se sebou tyto čtyři dohody, bude náš život jednodušší a šťastnější. V knize Čtyři dohody odhaluje Don Miguel Ruiz zdroj omezujících názorů, které připravují o radost a vedou ke zbytečnému utrpení. Zásady založené na staré toltécké moudrosti, nabízejí silný kód chování, který dokáže rychle proměnit náš život v nový prožitek svobody, opravdového štěstí a lásky.

U nás se o zpopularizování knihy zasadil především Jaroslav Dušek, který základní myšlenky filosofie starých Toltéků shrnuje ve svém veleúspěšném představení, které je nejen hluboce filosofické, ale i velmi zábavné.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru