Nový stravovací provoz v chomutovské nemocnici začal sloužit pacientům i zaměstnancům
Zdroj: Krajská zdravotní
Chomutov

Chomutov - Nový stravovací provoz v chomutovské nemocnici, který byl vybudovaný v nevyužité části komplexu pavilonu C, začal od 4. září sloužit pacientům a zaměstnancům. V provozu se připravuje více než 200 obědů denně pro zaměstnance a téměř 300 obědů pro pacienty, v obdobném množství i snídaně a večeře. V současnosti zde zajišťuje stravování 32 pracovníků.

Ještě před ostrým startem se s novým stravovacím provozem měla možnost seznámit veřejnost 14. srpna během dne otevřených dveří. Přišly desítky zájemců.

Ředitelka zdravotní péče Krajské zdravotní MUDr. Irena Voříšková si nový stravovací provoz pochvaluje. „Jsem ráda, že o den otevřených dveří byl velký zájem nejen mezi zaměstnanci nemocnice, ale také návštěvníky naší nemocnice. Kvalita stravy a její příprava má pro léčbu pacienta velký význam,“ uvedla MUDr. Irena Voříšková.

„Otevření moderního stravovacího provozu považujeme za další z důležitých kroků při zkvalitňování služeb pro pacienty a zaměstnance nemocnice. Věřím, že jde o výrazný posun, který všichni, pro něž je zdejší stravování určeno, ocení,“ dodal Jaroslav Urbánek, vedoucí Odboru provozních služeb Krajské zdravotní.

Krajská zdravotní moderního stravovacího provozu investovala, s podporou Ústeckého kraje, 52,6 milionu korun.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru