Klášterec nad Ohří – Robotický vysavač způsobil požár v rodinném domě v Klášterci nad Ohří. Majitelé vyčíslili škodu na 200 tisíc korun.

Ilustrační foto

Požár vypukl v rodinném domě v Rašovické ulici ve čtvrtek 26. května kolem 19.00 hodin. Oheň zničil část obývacího pokoje. Na místo přivolaní hasiči zjistili, že požár má na svědomí robotický vysavač. „Vyšetřovatel hasičů upřesnil, že oheň způsobila technická závada na vysavači,“ sdělila policejní mluvčí Marie Piková. V době požáru v rodinném domě nikdo nebyl.

"Robotické vysavače se dají naprogramovat a řada lidí je nechává luxovat právě v době, kdy nejsou doma. Vysavač si následně sám dojede do nabíjecí stanice," uvádí Jakub Gulec, redaktor testu robotických vysavačů na webu Arecenze.cz. Je možné, že právě při nabíjení vysavače došlo k požáru.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru