Neobvyklá krádež. Poblíž odbočky do chatové oblasti u Klášterce někdo ukradl kontejnery na odpad
Ilustrační foto Zdroj: CC0
Chomutov

Klášterec nad Ohří – Policisté se znovu přesvědčili, že zloději mají zájem opravdu o vše. V současné době vyšetřují krádež dvou plastových kontejnerů na komunální odpad, které zmizely u Klášterce nad Ohří.

Kontejnery někdo odcizil během minulého týdne. Jednalo se o dvě plastové nádoby, které byly umístěné poblíž odbočky do chatové oblasti u Klášterce. Zda si zloděj popelnice odvezl i s odpadky, nebo si počkal, až je popeláři vyvezou, policie neupřesnila. „Poškozená firma vyčíslila hodnotu kontejnerů na 17 tisíc korun. Krádež nyní vyšetřují policisté z Klášterce nad Ohří,“ řekla k případu policejní mluvčí Marie Pivková.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru